Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A szakmai együttműködés alapelvei:

2011.01.17

  A szakmai együttműködés alapelvei:

 

-         elfogadom, hogy ugyanannak a célnak az eléréséhez többféle út vezet, valamint a különböző szemléletű csoportok egyaránt végezhetnek hasznos munkát a Születés Hete alapelveiben megfogalmazott célok és eszmények elérésének érdekében.

 

-         támogatok, és lehetőségeim szerint előkészítek, elősegítek minden olyan törekvést, amely arra irányul, hogy a tapasztalatok feldolgozása elemző tanulmánnyá szélesedjen és mélyüljön.

 

-         támogatok, és lehetőségeim szerint előkészítek, elősegítek minden olyan képzési, továbbképzési lehetőséget, amely arra irányul, hogy a társadalom minden rétegének tudatosságát és felelősségvállalását fejlessze a Születés Hete alapelveit érintő területeken.

 

-          támogatok, és lehetőségeim szerint előkészítek, elősegítek minden olyan kezdeményezést, amely módot ad arra, hogy a szülés körüli laikus és szaksegítséget igénylő, nyújtó, vagy e segítségnyújtás módját tanuló személyek az őket érintő rendezvényeken, képzéseken, tanfolyamokon, nyilvános találkozókon előadóként, avagy hallgatóként részt vehessenek,  internetes, avagy más kiadványokban publikálhassanak, ismereteiket, tapasztalataikat, tudásukat közkinccsé tegyék.